Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag slåss

Min träning
Min kropp
Min kost

Kan den ta mig dit?

Mitt liv är att slå
Och att bli slagen

Jag slåss och slåss

För mina drömmar
Och för dig

Jag slåss
För att nå dom

Jag slåss
För att slå dom

Jag slåss
För att förstå dom




Fri vers av Somatisering
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-09 11:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Somatisering