Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

själa mig hit och själa mig dit




men framför allt
är jag en kropp
en längtande...törstande...ännu vibrerande
och får inte den vad den vill ha
så blir inget annat intressant

varför ska jag låtsas
ha ett inre liv
om ingen intresserar sig för fasaden

klättra på mig, klättra upp
så får du kika in genom fönstret

gillar du då vad du ser
så sparka upp dörren då för helvete
och klampa in i mitt antikvariat




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 385 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-09 11:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP