Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillsammans

Får jag låna dig ett tag.
Vandra nära en stund,
dela livet.
Mötas där vi står.
Ge varandra tid.
Våga beröra livet,
och se om vi finner varandra.




Fri vers (Fri form) av Kjell-Gunnar Bergman
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-09 12:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kjell-Gunnar Bergman
Kjell-Gunnar Bergman