Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
alltid lika häpen


stå på tå

 

mitt inre rum

är ett uns

annorlunda

något låter

lågmält obekant

en ytterdörrs gnissel

glider upp

till en glänta

här slinker in

läten lukter bilder

blicken leker med

det nyupptäckta

i dörrens glipa

jag ser

en blomma knoppas

och slå ut

och

i det

gläntan bär

när himlen

tvinnar luft till löften

anar jag

en outforskad väg

 

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 220 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-09 14:38



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
WOW - Vilken spännande upptäcktsresa vi ännu har framför oss !

Som dikt betraktad är texten helt suverän !!!
2017-11-15

  KYREUS of Sweden
Spirituellt.
2017-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg