Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The moon is down

The moon is down
natten kyler
träd står kala myr får is
stövlar klampar fanor fladdrar
vanhelgande

Permafrosten
är tillbaka
manifesterad i ögonen
hos obildade rakade skallars män
och
inne på kammaren
med slips och kavaj
sitter djävulens handgångne
planerar
vattenkammad

The moon is down

Jag fryser in i märgen

vad väntar

Fimbulvinter

Götterdämmerung







Övriga genrer av Ingmar Hård VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-09 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP