Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
efter rysligt många arbetstimmar


arbetsrumm

äntligen på plats
jag sitter vid
datorn
i det nya kontoret
nymålat
nya mattor
nya hemgjorda hyllor
för prydnadssaker
saker från ett liv
bokhyllorna
ännu ej fyllda
står där de ska stå
har varit mycket tänkande
kökssoffan från Nyhem
full med minnen står efter en vägg
läslampa över huvudplatsen
tror det här blir ett bra
arbetsrum




Fri vers av tom boreland
Läst 505 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-09 20:04

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Låter som en fin plats att återknyta dagen med lite kontorsjobb!
Bra jobbat!
2017-11-19

  överlevaren VIP
Bra jobbat, härligt med nytt och att skapa trivsel!
2017-11-13
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland