Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinter 2017



En sommarbrud

byter till vinterskrud.



Färgad av hösten

med ett annat tonfall på rösten.



En sommartid att försaka

när klockorna vrids tillbaka.



Mörkret döljer alla spår

i väntan på en ny vår.




Fri vers (Fri form) av cerberus
Läst 286 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-09 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cerberus
cerberus