Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I min palettbalett

Där dansar Rosa
Ljus ljus rosa
Där röda inslag springer in
Zinkvitt utspritt
Ockra ockra
Älskar ockra
Guld
Ljusljussienna
Sienna vackra
Och rosa
Målar milda
Lugna gult




Fri vers av Sommarina
Läst 231 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-11-09 22:32



Bookmark and Share


  Anya VIP
Fantastisk bild.....jag blir förälskad. Texten till som pricken över i:et. Vad duktig du är.
2017-11-21

  Lars Hedlin
Fint diktat i rogivande ton!
2017-11-16

  Bo Himmelsbåge
Vacker tavla av palettbalett!

En härlig dans i din dikt
där de olika färgerna kompletterar
varandra till en egen ny skapelse
av färg, form och mening!

Tack!

2017-11-11

    ej medlem längre
En vackert rogivande dikt.
2017-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina