Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fan för att inte orka

Fan för att inte orka
torka
sina egna tårar

i en rutchkana
eller berg- och dal bana
nedför kinden

smakar salt
fan vad ballt
tänker jag

Är salt ens en smak?
äsch
egentligen för lite tid
för att tänka
på en sån sak

Vilken jäkla cirkus

Född till clown




Fri vers (Fri form) av heleni
Läst 349 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-11-09 23:42



Bookmark and Share


    BLOCKERADdialog/minatexter
det frågar jag mig också ibland
2019-06-28

  Stay Golden
That jokers life
2017-11-09
  > Nästa text
< Föregående

heleni
heleni