Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oro för framtiden


Trolldeg

Men hur ska jag kunna ge en annan liv
När mitt eget är gjort av trolldeg
Byggs upp och mosas ner igen
När än jag tar ett stort steg

Då är de där igen
mikroskopiska vågor
Som stör mitt sinne stör mitt lugn
Min visdom upp i lågor

Chardonnay ur ett gammalt glas
Jag inte orkar diska
När jag för mig själv gör fel
Får väggen se min ilska

Huvudet drar med på köpet
En subtil bula i pannan
vinglar sakta in i köket
Låtsas va någon annan




Bunden vers (Rim) av JLS
Läst 391 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-11-10 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JLS
JLS