Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den 8 augusti

 

 

Den 8 augusti i år

slutade jag röka

efter 60 år


Fått ett nytt beroende

i mintsugtabletter

med 1 mg nikotin


Söker nu ett nytt

oberoende alternativ 

men frågan är vad?


Det är ju som bekant

skillnad på behov

och böjelse




Fri vers (Prosapoesi) av Fredrik P. VIP
Läst 393 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-10 07:37



Bookmark and Share


  aol
Bra gjort bra skrivet, och vad finnes för alternativ verkligen en tänkvärd skrift, önskar dej allt gott vännen,
2018-01-10

  KYREUS of Sweden
Mycket, mycket mänskligt
Broder F:
2017-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP