Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...

 

 

hjärtblad viskar varmt

len smekning om kinderna

årstiden andas

 

 




Bunden vers (Haiku) av Rise Little One
Läst 346 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-10 10:48



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Här är det nära i naturens kemi

Mjukvackert<3
2017-11-24

  Lars Hedlin
Ljuvligt fin :)
2017-11-14

  ResenärGenomLivet VIP
Mjuk och skön haiku...vacker, passande bild...
2017-11-12

  Quasimodo
En skön viskning här som smeker!
2017-11-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Vilken fin haiku du diktat!
2017-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One