Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Redo i Striden, att bara Vara!

Min Lyckoamulett- Relaxatorn!
Mitt Lyckomoln, (alltför ofta talas det om orosmoln)
Mitt Lyckomoln, och Oh Yes! Jag stammar!
Mindfullnessövningen gör mig redo, i striden, att bara vara!




Bunden vers av Mim
Läst 190 gånger
Publicerad 2017-11-10 11:12



Bookmark and Share


  Poeten Salvador VIP
Att strida är en form av aggressivitet. Du som verkar så kärleksfull ska väl inte strida???
2017-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Mim