Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du behöver mera tid

Att du inte mår så bra just nu
Är ganska uppenbart

För du doftar så ledset
Fast du doftar du

Du behöver mera tid

För att du dricker fortfarande
För att minnas
Och inte för att glömma

Du behöver mera tid

För att finna frid




Fri vers av Somatisering
Läst 353 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-10 12:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Somatisering