Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Låt en göra på sitt sätt!


Energi låten`!

Positiv Energi!
Energi som håller i sig!
Saker att göra, men bara fokuserad!
Gör de saker som behöver göras, gör inte mer!
Det kallar jag effektivitet!
Kanske är det ett ord, som jag kommer att Älska?
Om det håller i sig, vill säga!




Bunden vers av Mim
Läst 160 gånger
Publicerad 2017-11-10 13:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim