Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ambivalensen

ambivalensen svajar
fram och tillbaka
från ett håll
till ett annat

och när

ambivalensen stillats
syns vår värderade
riktning
tydligt

och vi
kan


i den riktning
vi själva
väljer




Fri vers av Junia VIP
Läst 224 gånger
Publicerad 2017-11-10 14:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Junia
Junia VIP