Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan

 

Innan jag träffade dig

bodde jag i en skogsglänta


Sen du flyttade hit

bygger man överallt


Jag känner inte igen mig


Men snart är vi 40-talister

ett minne blott




Fri vers (Prosapoesi) av Fredrik P. VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-11-10 14:47



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Förgängligheters förgänglighet...
2017-11-11

  aol
Så sant träffande skaldat till slut så ödsligt tomt utan oss 40talister,
2017-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP