Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VEMODETS SKIMMER

Gick igenom lådan med gamla foton.
Det gjorde så ont, samtidigt måste jag le.

Mina bröder finns på många foton.
Likaså far och mor.

Jag kom ihåg olika händelser i samband med dessa foton.
Jag blev nära den familj som inte finns här på jorden längre.

Kändes ändå bra sedan jag fått tillåta mig att minnas.
La varsamt locket på fotolådan.




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 188 gånger
Publicerad 2017-11-10 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP