Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På församlingshemmet i mitt närområde i Västerås idag. Damerna lagade maten. Egen bild.


Herrmiddag i Den Öppna Dörren.


En lyckad samling

med många typer

av människor

och livsöden


men en glad

god stämning

med god mat

och gemytligt




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-11-10 16:28



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Varm och skön samvaro! Glad för din skull.
2017-11-13

  ResenärGenomLivet VIP
Så skönt med denna sortens gemenskap...
2017-11-12

    ej medlem längre
Fin omväxling i församlingsgemenskapen!
2017-11-11

  Ess VIP
härligt, glad att du har det så bra med mysig församlingsgemenskap nära dig<3
2017-11-11

  aol
Önskar er allt gott riktig mysig bild,
2017-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP