Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Möjligen en sagostund...


"Me too"!

Inget är som det ser ut att vara,
chockartat, trodde på lögn från
alla håll och kanter, medierna
rapporterar, tutar ut, världen
kanske håller andan, hart när
halva den svenska befolkningen
förgriper sig på den andra halvan.
Män såväl som kvinnor, men så är
det sannolikt inte, men är det så?




Fri vers av Johanne Rydgren Rilje
Läst 338 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-10 17:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje