Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SAL 41 AVD 105

sal fyrtioett

på avdelning etthundrafem

ja, den blev mitt ytterst

temporära hem

sal fyrtioett

på hjärtmottagningen

så länge jag lever

ska jag aldrig nånsin glömma den

 

 

egen sal med härlig säng

och med tv-apparat

personalen var toppen

och maten delikat

det finns de som gnäller

jag är ej en av dem

jag trivdes på fyrtioettan

på avdelning hundrafem

 

 

visst är borta bra

men hemma ändå bäst

fast omväxling förnöjer

och livet blir en fest

jag är på väg till himlen

den är mitt rätta hem

den spöar norrbågen 30

och avdelning hundrafem

 

LARZ GUSTAFSSON 10/11 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 305 gånger
Publicerad 2017-11-10 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP