Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utmaning

analyser i
bakhuvudet

krockar med
varandra

blandas med

negativa
automatiska

tankar

krav
prestation

blandat med

självmedkänsla
medkänsla till

andra

frustration
över

rigida
situationer

tar uppgiften på
allvar

förändrar
beteenden så

tanken

känslan

följer

sakta

med

acceptans
öppnar
för

värderad
riktning




Fri vers av Junia VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-10 21:17



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra framfört med känsla!
2017-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Junia
Junia VIP