Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vibracije / Vibrationerna

 

Vibracije putuju

osjecam, dolaze

tri niske, jedna visoka, sedam dugackih

primam ih,

pokusavam ih desifrirati

dugacke pruzaju otpor

pustam ih 

osjecam, odlaze

 

Vibrationerna färdas

jag känner det, de är på väg

tre låga, en hög och sju långa

jag tar emot de,

försöker dechiffrera dem

de långa visar motstånd

släpper dem

jag känner det, de är på väg bort

 

 




Fri vers (Fri form) av Onomatoprofet VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-11 01:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP