Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland är det precis som att personer vet vad de pratar om. Ibland pratar de 'i nattmössan'. Och ibland verkar det som om en själv är 'bakom flötet'.


Det finns de vilka inte pratar i sömnen




Det finns människor
som inte pratar i sömnen,
men väl rapar istället.
Gör kanske det omedvetet då.

En del som pratar
i sömnen bara ibland.
De fjärtar istället
eller bara snarkar högt och lågt.

Det finns de som pratar skit
fast de är vakna
och inte alls sitter på toa
eller gör toalett i byxorna.

Det finns så många sorter,
en del pratar så lustigt och det kallas ibland dialekt,
främmande tungomål eller något kodspråk,
'finare' intelligentia eller så.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-08 21:50



Bookmark and Share


  ULJO
Bättre att prat i sömnen än inte alls
2018-03-10

  Fulbergarn
japp snacka prutto är poppis
2018-03-08

  ERD-man-SKY VIP
-sant , aldeles för många som pratar bara i sömnen ha ha
2018-03-08
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP