Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pusselbitar, dammsugna


Det saknas någon del
mitten av pusslet
du går inte ihop


Svaren är så enkla
egentligen
jag har samma skit som alla andra
samma känslor
men jag är skådespelare
jag väljer vad jag ska visa
jag är poet
jag målar mig med väl valda ord

din bröstkorg
din oklarhet
din dialekt
allt är små pusselbitar
men du går inte
ihop

jag hör av mig till dig
du hör inte av dig till mig
det blir bäst så


Jag svarade
jag gör vad jag vill
och pekade finger åt dig
log mitt eget leende
det som smälter hjärtan
du försvann ut genom dörren




Fri vers (Fri form) av mögel
Läst 359 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-11-11 03:19



Bookmark and Share


  Stay Golden
Hard ending hard
2017-11-11
  > Nästa text
< Föregående

mögel