Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Led snad


Jag tänker i cirklar
att vissa saker bara ordnar sig
av sig självt ibland

Oftast har jag stenkoll
på in och ut och från sidan kommet
även uppifrån och nerifrån

Planetens kärna och universums dito
där frågeställningar känns naiva
där frågan liksom skapar förutsättningen

Planen idag blev hela tiden upplöst
förkyld av snöregnet
förvirrad av vinden

Jag laddade om hela tiden
öppen för det nya
gå den nya vägen





Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 641 gånger och applåderad av 10 personer
Utvald text
Publicerad 2017-11-11 10:23



Bookmark and Share


  Erik Gefvert
Likt föregående kommentar fastnade jag särskilt för
'förkyld av snöregnet
förvirrad av vinden'.

En mycket fin text!
2017-11-19

  Tillbringaren
Förkylda planer i snöregn och vindar som förvirrar - det gillar jag skarpt. Tack för en harmonisk uppbyggd text.
2017-11-18
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP