Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plötsligt är ingenting sig likt.

Nu drar sig livet tillbaka.
Höstens sista andetag.
Jag hann säga att jag älskar dig.
I närvarons sista minut.
Du drog in luft för att svara.
Men då hade redan frosten lägrat sig.
Undan för undan
rycktes mattorna bort under oss.
När vi försökte att acceptera ett tillstånd
förändrades allt igen.
Vi hade aldrig det där samtalet
om hur allt skulle bli efteråt.
Bara tanken gjorde
att mitt hjärta vreds om.
Det kom inga ord.
Ett söndrigt landskap breder ut sig.
Så långt ifrån din kärlek och värme.
Ensamma steg.
Inkapslat hjärta.
Sorgens ansikte
visar sig på olika sätt.
Kylan gör
att jag bygger
lager på lager.
När jag skrapar på ytan
faller tårar av saknad.
Längst inne
finns ett rum för oss två.
Vår kärlek lever där.





Fri vers av Suzie B VIP
Läst 441 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-11 10:38



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark i känsla och djup..Blir berörd i hjärtat <3 kram
2017-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Suzie B
Suzie B VIP