Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eva Hedlund fd.Langrath


Novemberhaiku

Vilande på mark
singlande löv i luften
avskalade träd

© Eva Hedlund fd. Langrath 2017




Bunden vers (Haiku) av Eva Langrath VIP
Läst 1003 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-11-11 10:40



Bookmark and Share


  Ronny Berk
Bra så !
2017-12-18

  ULJO
Snyggt
2017-11-14

  Bibbi VIP
Störtskönt.
2017-11-11

  KYREUS of Sweden
Poesi utan överord.
2017-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP