Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet vill uppenbarligen inte svika



Självmord är inte min grej

Jag jobbar med böner!


Jag har innerligen haft viljan

Att avsluta mitt liv!


Men livet vill uppenbarligen inte svika

Så jag får väl tacka för livets envishet


Ser att livet har sina poänger

När kylan sänker sig

Frosten kommer


Domherrarna visslar

Som om de vill väcka mig

Ur min mardröm


Gud allenast vet

Varför jag kämpar

Vidare i en havererad skapelse



Men Gud skall veta att min mening

Står och faller med nåden


Att få finnas




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 350 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-11-11 10:52



Bookmark and Share


  bumerang

”Nåden att få finnas” - i dessa ord bor
en insikt man sällan får möta. Men som i denna uttrycksfulla text förmår nå fram för att hjälpa själar till eftertanke.
En text med naket vemod men ffa
kärleksfulla tankar och känslor.
Blir berörd
2017-11-12

  Bibbi VIP
Oändligt fin text.
2017-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt