Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lämnade lättad...


KOMMER SKÖR

jag kommer skör

hanteras varsamt

låt hårda ord

oreras sparsamt

jag kommer skör

till detta väntrum

men jag har Frälsaren

i centrum

 

LARZ GUSTAFSSON 11/11 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 212 gånger
Publicerad 2017-11-11 12:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP