Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tipstack till "Stephanie Queen"


Män är förgipande as!!!


Klart män är förgripande as!


Som min Far som läste godnattsagor till mig

Som min vän som vandrade mil för att hitta mig

Som min brorson som tar hand om sina barn,när HON inte orkar


Som min vän i dödens väntrum önskade kontakt

Som mina manliga patienter försöker finnas kvar


Jo-om män hade varit förgripande As



Hade nog människan aldrig fått grepp att förinta vår gemensamma Jord.




Men kraften i NATUREN Och Kosmos

Ger MÄN en betydande roll!



Så mina systrar!


Tala är silver.........




Kram från CMF




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-11 14:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt