Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som äter mig

Lager efter lager av
oväsentligheter
det går alltid att komma
lite längre in
borrar mig vidare
till själva kärnan

Handen under hakan
blicken mot fönstret
mitt ansikte faller
försöker fånga flyende
bokstäver
tänker inte
rörelse finns

Besvärjer det oundvikliga
begäret och sorgen
som äter mig




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-11 14:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP