Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är sångens sista ton

Jag är spelets sista pjäs
och årets sista vals.
Jag sökte andra sidans gräs
men fann där inget alls.

Jag är sångens sista ton
och den som brinner blå.
Och andra sidan bron
den skall jag aldrig nå.




Bunden vers av Erik L
Läst 485 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-03-12 22:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den här föll mig i smaken, bra skrivet. Bokmärker.
2018-08-15

  ULJO
Vi är alltid någon, ibland i glädje och ibland i sorg. Alltid finns något att relatera till. Väl skaldat.
2018-03-13

  lodjuret/seglare VIP
På agnostikerns egen höst, blåser ej vindars kala tröst, värmer blott sommarens minnen, där i som sena timmen, leker ta fatt i hjärtlikt bröst.
2018-03-13

  walborg
Förtröstan och så poetiskt - tack!
2018-03-12

  AKT VIP
En dyster dag?
2018-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Erik L
Erik L