Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
berg upp


dalar

måste skala av

fou qu sera

que sera sera




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 289 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-11-26 14:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taly