Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På tal om MÄN


Nej-nog är nog!


Jag brukar lacka ibland

Men när 50% av vårt samhälle

Utropar MÄN som förgipare

"Tafsare

Trossniffare

Rövklämmare

Tuttklämmande

Jävla rövhål"


Kan jag med stolthet säga

"Män" har ni uppenbarligen aldrig träffat"



Så hitta ett annat epitet för Timelltafsande

Sjuka jävla hanar ,som inte kan hålla sina impulser!


Men förhelvete lämna oss MÄN ifred!




Ps. Män fjantar inte runt i badtunnor. MÄN MÅSTE HA SAMTYCKE!

Med de få KVINNOR SOM FINNS KVAR PÅ DENNA UNDERBARA PLANET-VI KALLAR JORDEN.







Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 384 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-11 15:58



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Håller med här.
2017-11-17

  Rozsi.kovacs
Helt rätt Micke inte kul när alla åker över en kam det är fan skam....kram på dig mannen
2017-11-12

  Jan Johansson
Håller fullständigt med dig, även om jag själv blef våldtagen i 8 års ålder så tycker jag att män råkar altid ut för aldeles för myket, man måste se till propotionerna
2017-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt