Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det omöjligas ekvation

Bryta loss stora stycken
Det inre livets kontinentalplattor
kärvar svidande emot varandra
Jag fyller upp byxfickor med hål
Jag knäpper om mig kappan utan knappar

Ändå händer det något
Stjärnan bortanför lyser intensivt i mörkret
Som ett inkännande leende
som faller över mig som ett ljus
medan jag pusslar med alla omöjligheter
alla livets brottstycken
tar på mig stövlarna
och skyfflar jord i en större kruka
och får skit under naglarna!




Fri vers av Feminaz
Läst 273 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-11 16:27



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Gillar hur texten vindlar sig framåt och visar lite av livet.
2017-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz