Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Slinkom så lagom"



Leka med elden
och bliva bränd

Hoppa över ån
efter vatten att
lindra plågan

Slinta omkull
bland brännässlor
Slå huvudet på sten

Och nästan hålla
på att drunka

Då ge upp naturen.

Hålla till i den
säkra cyberrymden

Bliva antastad av
Elaka obegåvade
missunnsamma
Troll

Ingenstans får
man vara ifred

Kan man tycka

Tills man klappar
Missen som åmar
sig på soffan i sin

egen oemotståndliga
Kattalycka. ..

Lyckan och olyckan
Lever aldrig långt
ifrån varandra

Ändå lyckas vissa
Varelser alltid kunna
Behålla det ena och
undvika det andra

Vad detta nu beror
på?

Privatlivets helg?










Fri vers av Sefarge VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-11-11 18:02



Bookmark and Share


  henke_r
Du har en innerlig humor och värme som allt som oftast genomsyrar dina texter. Det är det jag gillar med dig :) Tack för gemytlig läsning.
2017-11-11

  bumerang

Vem sa att cyberrymden var säker?
Allt vi sänder kommer att kunna läsas en dag, av generationerna som tar vid.
2017-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP