Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Unisex

 

 

När du tar mina kurvor, sakta

är det så outhärdlig skönt. 

 

När våra konturer rör sig närmare

matchade perfekt, är det i slowmotion.

 

När jag tar din styrka

och gör den min, är det berusande.

 

När vi i takt kommer med varandra

är det så att jag tar dig, du tar mig.

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 491 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2017-11-11 18:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ännu en text som utmärks av härlig rytm och stilkänsla. Att sen innehållet är livsbejakande rusigt gör ju inte saken sämre direkt...
2018-11-11

  Kale Ripoff
Lysande! Bokmärker!
2018-05-02

  S.A.I. Steve Lando VIP
suveränt - helt sonika
2018-04-02

  Tomas Karlsson VIP
Mycket vackert!
2017-12-29

  ULJO
Härligt
2017-11-14

  Ingrid Trolle
En vacker kärleksdikt
2017-11-12

  Valter Örn VIP
Så ömsesidigt och skönt !
2017-11-12

  Kubla Khan
Svettig och eggande. Grymt!
2017-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP