Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET FINNS EN STIG

 

 

De finns en stig så undangömd
Den är smal och den är svår att gå
Men om man kommit dit 
så fortsätter man ändå 
Ty väl därinne tycks man höra något 
något som är svårt förstå
De är någon där
som ber att få visa vägen
som man nästan inte ser 

När man gått så långt
så krafterna är slut
då faller man på knä
för svår och trång
den sista biten är 

Så öppnar sej en port 
Man ser det
man aldrig sett förut 
Man reser sej 
Så är man inte längre här




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-11 18:32



Bookmark and Share


  ULJO
Stor eftertänksamhet här
2017-11-14

  Lars Hedlin
Tankeväckande!
2017-11-14

  ResenärGenomLivet VIP
Bra att det ändå finns någon som visar vägen...
2017-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP