Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dikt om att fånga tiden


Hjärtan kvar att nå

Så mycket kvar att göra
så mycket kvar att se,
så många ord att säga
och kärlek kvar att ge.

Hur länge jag än lever
är livet alltför kort
att hinna allt jag önskar
att slippa välja bort.

Ju fler av livets dagar
som går och är förbi,
ju större blir min ängslan
att nåt ska utebli.

Så mycket kvar att finna
så mycket kvar att få,
så många ord att skriva
och hjärtan kvar att nå.

JessicaMarieOlsson2017



besök gärna
https://alskadebarndikter.blogspot.se/




Bunden vers (Rim) av Jessica Olsson VIP
Läst 636 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-11-11 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jessica Olsson
Jessica Olsson VIP