Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag bara dör och dör och dör

i ett endaste kör
Jävla skit också
Får inte in det riktiga flytet som det sig bör
Men det är väl bara som det ska vara när man spelar
GTA Online
Man kan inte göra så mycket mer än så gott man kan
För ibland så vinner man
Ibland så förlorar man
Åker på skallen
Lätt att man då blir lite förnedrad och känner lite skam
då man spelar så dåligt
Men träning ger färdighet då man till slut blir lite bättre
och bättre och bättre
Sedan står man där stadigt på marken med alla sina vapen
i sin hand och poserar helt ståtligt
Som den skurk och bandit man är i GTA
Men idag så har det gått lite undermåligt, tyvärr
Har stött på en del problem och besvär
Men ibland så är det ju sådär
Ying och Yang
Inget ont som inte för något gott med sig
och vice versa
BANG!!!
Oj, då
Där körde jag visst på en helt sprojlans ny merca
Vilken pärs
För det skulle jag visst inte ha gjort
Pang Pang Pang
Ägaren skjuter visst efter mig nu
Måste bara vara riktigt sned på mig
En viss fröken Henrietta
Men vilken aggressivitet och vilken hetta
hi hi hi
Men kom och ta mig då, fröken
För vilken smärta
Jag bara dör och dör och dör…

Ken Cassel
11/11-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-11 19:08



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Förhoppningsvis så är det hela ett spel, annars kan man bara dö en gång...men kom igen bara...
2017-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel