Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lägel/ porträtt

 

 

Du vet,

När vi håller och

ord 

Färdas inuti 

 

När andetagen möts av

 

oss och vi är nära.

 

Bara så.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 434 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-11 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP