Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstlöv faller i skymningen



Röda och Gula flingor

Viskar med Guds röst

En vilosång

För oss

Levande




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 250 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-11-11 22:23



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jättefint.
2017-11-17

  Eva Helene VIP
Så fint!
2017-11-16

  bumerang

Vad är All vår strävans mål
om inte vilan. ?
När vi kan öppna oss för vilan i guds gåvor som alltid finns runt om oss har vi begripigt något utöver det vanliga.
Läser diktens rader med respekt.


2017-11-12

  Bibbi VIP
Applåder!
2017-11-12

    ej medlem längre
Så fin, med ett inneboende lugn!
2017-11-12

  Alysse VIP
Tycker om din lilla text
som skänker mig
ett stort lugn,
en slags andlig känsla
varmt och mjukt
och oändligt vackert

2017-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt