Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Griljeras?

Det måste vara svårt för dig
att fara fram i sådan fart

med galet fina ord
och spelad nyfikenhet

allt för att köttet ska få griljeras

de dagar då du befinner dig i min skog




Fri vers av Virvelvinda
Läst 360 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-11-11 22:49



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
En gåtfull men trovärdig text !
2018-12-10

  Kungskobran VIP
Skogen är en farlig plats
det gäller att ta sin Mats
ur skogen innan det är för sent
även om det inte var så illa ment
2017-12-15

  Maj-Lis VIP
Bra
2017-11-14

  Lars Hedlin
Stark i känsla som berör djupt inom..Oerhört bra skriftat!
2017-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Virvelvinda
Virvelvinda