Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maskhålet i Rosersberg

 

Helvete! Efter åttiofemte försöket lyckades jag få tag på glaset som stod på bordet och så tappade jag det! Eller tror att jag gjorde. Hur kan jag vara säker på att det var jag? Det kan ha varit Sean, som mitt andra jag heter i universum U 61. Han har tagit sig in genom maskhålet i Rosersberg när han tog reda på att jag ligger på sjukhuset och är nästan orörlig. Sean vill hjälpa mig men det går inte så bra. Han kan inte styra min kropp, det blir bara fel allting, jag styr handen åt ena hållet och Sean åt andra...Hur ska jag bli av med honom? Kan inte nån från U 61 hämta ut honom? Tydligen inte.

Så vad ska jag göra? Orörlig, har inkräktare i min kropp som ställer till det för mig och kan inte förklara det här för nån för jag kan inte prata heller. Det kommer att ta veckor, kanske månader innan jag börjar prata och röra på mig ordenligt. Om jag åtminstone kunde skriva...




Prosa (Kortnovell) av Onomatoprofet VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-15 12:19



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Du får väl be Mare om
hjälp? Hon hjälper nog
säkert till i all medmänsklighet!
;)


2017-11-15

  Solstrale VIP
Denna var klipsk och rolig mitt i sin bittra orörlighet, liksom väldig surrealist och slående...
2017-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP