Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur arkivet


Ett förklätt knull


Man kan aldrig veta djupet
När man drunknar

Inte heller
I hjärtats slag

Var pulsarna
Som är vågor av lusta
Tar oss

I min mun är du en smak
Av kärlek
En doft mot min hud

En kittlande känsla mellan mina lår
En hårdhet att styra
Mot ett väntande kosmos

Där du sår mig i ett hav
Av universums stjärnor




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 322 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-11-12 00:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så tidlösa men ändå så otroligt nära dina ord är! Din text skapar en jublande glädjekänsla inom mig!
2017-11-12

    ej medlem längre
Magisk upplevelse som förför. En oändlig mängd kärlek fyller tomrummet. En väntande kosmos berör. Särskilt meningen "en smak av kärlek" har mycket att säga. Vackra välformulerade ord.
2017-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish