Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är natt

Inte en själ ute sånär som på någon omkring
strövande katt
Mjau
För ute är det ju både mörkt och svart
Så alla ligger och sover nu
Ja, alla förutom jag och du
Kanske du vill hitta på någonting roligt tillsammans
med mig
Någonting spännande och kul
För är det så kan vi ju alltid mötas på halva vägen
då vi får oss en varsin liten promenad och tur
Så var inte så blyg nu utan istället släpp dig själv fri
utanför din bur
Ja, släpp lös alla dina hämningar och ditt innersta väsen
och bli till ett riktigt vilt djur
Riv mig
Klös mig
Du får göra det
Bli till en liten varulv om du så vill
Ja, för jag kan lova dig att jag inte på dig
kommer att bli sur
Varför skulle jag bli det
Försöker ju bara få lite kontakt här då jag försöker
att riva ner varenda liten mur som jag ser
Och det om jag så måste vara lite ful medan jag själv
innerst inne bara ler
Att vi ler sött emot varann kan väl aldrig vara helt fel
För det är i alla fall någonting som jag kan leva med
Nå, så vad säger du
Hänger du med medan natten bara flyr…

Det är natt!

Ken Cassel
12/11-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-12 01:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel