Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
941ers


Legender

Legendarer! så heta att vi eldar haven/
så fula i munnen att vi skändar hatet/
sluta din tönt! vet ju att du ville va mej/
slukas som krubb dirr dom kopplat mickkabeln/

Pite e staden som reppas av 941 legendarer/
skiten e galen härskar brinner i kylan fett bränner lagen/
ni känner draget, straight from the underground!/
941ers! oldschool som ett kassett blandeband/

eller vinyler av vax bränner all ny fjantig rapp/
stänger ned ljudet me kass autotune attackerande vithaj/
slås ner i skon skitsnabbt av pitebor iskallt/
först in sist ut! underjord! P-town!/

legender! elden tar er upp till en högre nivå/
försök att förstå att scenen är vår vi tar över i år!/
dom underjordiska störtar tronerna mördar tonerna/
beatsen blir blodiga som när vår beef är ogrillad/ 941ers!




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-12 10:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl