Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sus Dus Brus Situation, kanske fortsättningen fortsätter på ett ålderdomshem? Vad jag har tänkt på i denna text helt enkelt!


Om allt från fötterna på jorden, till Rymden!

Djur som klättrar! Sengångare! Fokusera på!
-Det är ju du!
Famous!
Artist! -Jag är där nu!
-Va? På scenen eller i publiken!

Sus! Dus! Brus!
Går det att översätta till denna situationen?(LjudPublik, känslaför den som uppträder Euforia, och åter LjudVad som kommer ut, ifrån den människan!)
Eller bara till dess Jag?
Utropstecken, Utropstecken!
Var befinner du dig på skalan idag? Sus-Medelbra psykologikropp, Dus-Superbra psykologikropp, eller Brus-Inte så bra, eller diffus psykologikropp, eftersom någonting står i vägen!

I Rymden-Vet någon, om det går att applicera, Sus, Dus, Brus! , På planeterna!
Rymden är ett stort planetarium, i vilket man inte ser alla planeterna!
Men ett planetarium, hade också till uppgift, att visa himmelens stjärnor, över en kunnig guide!
Gå ut en kväll, och titta på stjärnorna! Du står under dem!(Kanske till och med i värde)!




Bunden vers av Mim
Läst 178 gånger
Publicerad 2017-11-12 11:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim