Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det här hände en gång en vän till mig. Själv har jag varken villa, sommarstuga eller båt. Nej, jag nöjer mig med 'ett hål i marken' på 176 kvm med pool och kaminer i min fantasi till utflyktiga dröm.


Försök till logiskt resonemang



Idag har jag begripligt nog ont i foten.
Så idag tänker jag ta det lugnt, vila och
bara göra det mest nödvändiga. Då har

jag beslutat mig för att nu när jag ändå
har litet tid över, få det gjort jag skjutit
på så länge. För som trädgårdsmästaren

kanske tänkte, säga, högt. 'Skjut alltid
upp till morgondagen vad du kunde ha
fått gjort redan då, nyss'. Så redskaps-

skjulet alltså. Där behövs det städas och
sorteras. Rengöras från grunden och...
Tror jag skriver ett brev till något teve-

program och så kan de filma det de gör,
medan jag ser på och har som ont i foten.
Var lade jag nu papper, kuvert och penna?



(Text från 2017 12 11)




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av lodjuret/seglare VIP
Läst 171 gånger
Publicerad 2020-08-07 18:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP